top of page

TERAPEVTSKE SKUPINE

NOVO - NOVI TERMINI

SKUPINA ZA STARŠE - ZAVESTNO STARŠEVSTVO

  • JESENSKA SKUPINA 2022

Prvo srečanje skupine bo 22.9.2022 ob 18:00

Trajanje skupine: 12 srečanj (od septembra do decembra).

Prijava na skupino do 16.9.2022.

 

  • "SPOMLADANSKA" SKUPINA 2023

Prvo srečanje skupine bo 26.1.2023 ob 18:00

Trajanje skupine: 12 srečanj (od januarja do aprila).

Prijava na skupino do 20.1.2023.

Skupine so namenje tistim, ki se želijo o določeni temi izvedeti več in ob tem spoznati tudi druge ljudi, ki se soočajo s podobnimi težavami. 

Skupino vodi terapevt, tako da najprej odpre določeno temo, teoretično razloži in predstavi dinamike družine, partnerjev ali pa posameznika. Vključuje se tudi posameznike, ki želijo predstaviti svoj primer ali doživljanje.

Na skupini velja zaupnost, ki omogoča varnost in rast skupine.

Posameznik se z odločitvijo za vključitev v skupino zaveže, da bo redno prihajal. Le tako se lahko zagotovi rast skupine in posameznika poleg tega pa odgovorno in aktivno sodelovanje na skupini.

 

Skupine:

  • "Zavestno starševstvo"

  • "Spoznavanje sebe"

  • "Skupina za mladostnike"

  • Skupina za mladostnice"
     

Skupine se praviloma srečujejo 2x na mesec (na 14 dni), termini so določeni na začetku izvajanja skupine in se nato lahko tudi spremenijo. To pravico si pridružuje vodja skupine, Zakonska in družinska terapija Taša.

Za spremembo je potreben čas, vztrajanje in odločitev narediti stvari drugače, predvsem pa aktivno sodelovanje na skupini.

Plačilo skupinske terapije velja za 4 zaporedna srečanja, ne glede na prisotnost.

Za vključitev na skupino ali več informacij, pišite na tukajsem.zate@gmail.com ali pokličite na 031 407 305.

Spodaj lahko preberete izkušnjo udeleženke na skupini Zavestnega starševstva:

"Zavestno starševstvo te opozori da je še veliko stvari nepredelanih čeprav imamo ze odrasle otroke. Vendar nikoli ni prepozno za novo znanje. Vesela sem predvsem, da sem izvedela veliko novih pogledov, kako sebe izboljšat v odnosu do drugih. Največji izziv je sedaj znanje prenesti v vsakdanjo prakso in se trudit ozavestit to in živet boljse. Čas v prijetni družbi je kar prehitro minil, zato se že veselimo nadaljnih druženj. Pohvala Taši za predano znanje in njen prisluh ob naših težavah in hvala za vso pomoč in trud pri iskanju rešitev. Nov moderen pristop mi je zelo pri srcu. Še posebej misli na začetku debate in opomnik, da prisluhnemo svojemu telesu."

bottom of page